Shoto

1
Тези, които познават Shoto лично ще се усмихнат, когато прочетат това изречение – защото всеки, който е прекарал поне няколко часа в неговата компания знае какво означава музиката за него, какво място заема в живота му, сякаш наистина двамата са зависими един от друг.

Shoto започва да се занимава с музика още на 10 годишна възраст с взимането на първите уроци по китара. Съвсем естествено следва участие в училищна група, с която Shoto печели конкурс за непрофесионални изпълнители в Бургас.

Музиката следва заедно с него върховете и спадовете, понякога остава встрани, изтласкана от злободневието, но, както казват, когато има цел – няма провал – Shoto е доказателство за това, тъй като с цената на много усилия успява да постигне своята голяма мечта през лятото на 2002-ра, когато създава Dance Club MANIA в Слънчев бряг – легендарната MANIA, превърнала се в емблема за клубния живот на България.

И отново – някак съвсем естествно идва и диджейството – легендарните афтър-партита на Mania Beach Bar, огромният успех на които логично води и до професионална DJ кариера, която Shoto в момента съчетава с менажирането на Mania.


Music on EILO


      


Play SoundCloud tracks  Play SoundCloud favoritesMusic on Soundcloud

 hits: 370 
Stairway To Heaven - Shoto Vocal Cover

Shoto / TuneBox

Stairway To Heaven (Sho ..

(07:22 mins)

Added on: 15.04.2017

0
 hits: 1730 
TUNEBOX (SHOTO) & ALEKS NIKOLOV MAFIA SESSIONS APRIL 2017 MIX.
1000 FREE DOWNLOADS ! COMMENTS & SHARES ARE WELCOME & MUCH APPRECIATED ! ENJOY !

Shoto / TuneBox

TuneBox (Shoto) & Aleks ..

(112:05 mins)

Added on: 08.04.2017

0
 hits: 1023 
1000 FREE DOWNLOADS ! INDIE DANCE/NU DISCO MIX ! 110 BPM !
ENJOY ; COMMENT ; SHARE IF YOU LIKE ! PEACE !
Nice Tracks wt Live Instruments !

Shoto / TuneBox

TuneBox (Shoto) - Indie ..

(59:47 mins)

Added on: 04.03.2017

0