Shoto

1
Тези, които познават Shoto лично ще се усмихнат, когато прочетат това изречение – защото всеки, който е прекарал поне няколко часа в неговата компания знае какво означава музиката за него, какво място заема в живота му, сякаш наистина двамата са зависими един от друг.

Shoto започва да се занимава с музика още на 10 годишна възраст с взимането на първите уроци по китара. Съвсем естествено следва участие в училищна група, с която Shoto печели конкурс за непрофесионални изпълнители в Бургас.

Музиката следва заедно с него върховете и спадовете, понякога остава встрани, изтласкана от злободневието, но, както казват, когато има цел – няма провал – Shoto е доказателство за това, тъй като с цената на много усилия успява да постигне своята голяма мечта през лятото на 2002-ра, когато създава Dance Club MANIA в Слънчев бряг – легендарната MANIA, превърнала се в емблема за клубния живот на България.

И отново – някак съвсем естествно идва и диджейството – легендарните афтър-партита на Mania Beach Bar, огромният успех на които логично води и до професионална DJ кариера, която Shoto в момента съчетава с менажирането на Mania.


Music on EILO


      


Play SoundCloud tracks  Play SoundCloud favoritesMusic on Soundcloud

 hits: 1951 
1000 FREE Downloads !
Groovy Pumping Music !
Enjoy ! Comment ! Share if You like !
Peace ! Love ! Cheers !

Shoto / TuneBox

TuneBox - SundayMadness ..

(82:49 mins)

Added on: 20.01.2018

0
 hits: 2174 
1000 Free Downloads ! Enjoy, Comment, Share if You Like !
A pumping set, containing Deep, Tech & Techno tracks by best Djs !
Played Last week on Metro Dance Radio - ShotoHomeAlone .

Shoto / TuneBox

TuneBox - SundayMadness ..

(62:49 mins)

Added on: 28.10.2017

0
 hits: 4096 
FREE DOWNLOADS ! ENJOY !

Shoto / TuneBox

TuneBox (Shoto) & Aleks ..

(58:29 mins)

Added on: 29.09.2017

0